Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En två-vers-haiku... Detta är ett nytt område för mig, kritisera!


En Jul med sällsam tanke, ett Nyår med chans till nystart

När Julen omger
varje del av dig och mig
låt din Tanke fly


När året börjar
får vi Chansen än en gång
och så även Du




Bunden vers (Haiku) av staff
Läst 653 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-07 22:01



Bookmark and Share


  LulleBulle
åh :)
2010-01-14

  Glensan
Gillas
2009-12-08

  mare VIP
Bra...
2009-12-07
  > Nästa text
< Föregående

staff
staff