Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemma

Tystnaden ligger som ett lock och håller vinden på plats, så inte ens den kan reta min trumhinna

Solens strålar glittrar i snödunet som flyger när jag kastar det mot himlen

Snön på taket smälter, känner droppen som drunknar bland andra på min heta rygg

Min näsa är kall, kroppen utmattad, men solen ler över stilla landskap




Fri vers av staff
Läst 403 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-18 22:15



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
vackert och fantasifullt

gillade första raden lite extra
2010-01-18
  > Nästa text
< Föregående

staff
staff