Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycklig

Det är solen i miljoner
som får mina ögon att smärta

Det är den absoluta tystnaden, gånger hundra
som får mina trumhinnor att stelna

Det är kylan som biter min kind, och får min mun att förfrysa

... i ett leende

Det är bergen som gör mig lycklig




Bunden vers (Annat versmått) av staff
Läst 460 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-25 12:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

staff
staff