Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stormen

I natt drev vinden stormen över bergen
Snöänglar virvlade i takt med min mara
När jag vaknade hade världen tappat färgen
Skräcken låg kring min hals likt en snara




Fri vers (Fri form) av staff
Läst 385 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-25 11:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

staff
staff