Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen

Så börjar dagen
att livet ännu leker
så som nu

För här är då, nu
jag susar förbi vinden
äntligen

Så slutar kvällen
att glädjen biter sig fast
så som då




Bunden vers (Haiku) av staff
Läst 534 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-25 23:33



Bookmark and Share


  jonke
kort å koncist men mycket innehåll/ good girl
2010-04-17
  > Nästa text
< Föregående

staff
staff