Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord

när orden fastnar i munnen
sådär som det bara gör på dig och mig
ibland, i smyg när ingen ser
orden finns inte, men vi bygger dem
snart är det höghusen i stan
ordlöshet, kaffekopp
brännmärkt för en evighet
när orden inte finns
då havet svämmar över floden
hamnen fylls med alger
när orden inte finns kvar
flyger bort med vinden som piskar båtarnas segel
tomhet, övergiven, iskall
när orden inte räcker till
då finns det inget mer att säga




Fri vers av Ynklig
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-07 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ynklig
Ynklig