Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett hjärta

ett hjärta slår bara tusen slag
femhundra slag sen är det stopp igen
återvändsgränd, förådd en gång men aldrig mer
ett hjärta slår bara tvåtusen slag
efteråt finns det bara spillror kvar
framtid, stearinljus
ett hjärta slår bara femhundra slag
innan den dör ut föralltid
maktlöshet, tillit




Fri vers av Ynklig
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-07 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ynklig
Ynklig