Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berövad

mellan varorna sjunger
mina ord ut
sig själva

medans jag går och
försöker köpa
det som står
skrivet i min hand

det är kallt härinne
mina fingrar fryser
och i min skalle
går dem itu

precis som pappret
med ditt namn
revs i tusen bitar

brändes

för jag trodde du
skulle försvinna då

lämna mig och
mitt ord ifred

men lågorna letade
sig in i mig

svedde mina lungor
så att varje andetag
ska vara en del av dig

det var då
jag dog.




Fri vers (Fri form) av Matilda Linnéa Tinér
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-07 23:25



Bookmark and Share


  blaite
Härlig text..snygg vändning..
2009-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Matilda Linnéa Tinér
Matilda Linnéa Tinér