Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen lyser med sin frånvaro

dag efter dag
vecka efter vecka
Grått, grått, grått är det på himmelen hela tiden
Så snart får jag väl bli troende och börja be till Mecka
Så för varje dag som går så blir jag bara ännu mera svag
Så solen vart är du någonstans
Så snälla du kom nu tillbaka till mig för jag behöver verkligen din kärlek och ditt leende för att ha en chans att må bra
Ja, jag skulle verkligen bli glad om du ville titta fram igenom de mörka och gråa molnen
Titta fram och ge mig lite värme, med lite stjärnglans…..

Solen lyser med sin frånvaro
Dag efter dag
Vecka efter vecka
Bara ett evigt och gråmulet skitväder
Tröttsamt……

Ken Cassel
8/12-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-08 14:57



Bookmark and Share


  anits VIP
Ja snart behöver vi lite sol,
det är vi många som längtar efter....
2009-12-08

  stenen/ Yv Ericsson
glömde en sak. den kan väl inte lysa, med sin frånvaro?
2009-12-08

  stenen/ Yv Ericsson
äh ryck upp dej!
du får vara din egen sol vetja:)
(och detta kom klämkäckt från en gråare sten en vanligt..)
2009-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel