Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knyts till jätte rosett kanske Ted Örnberg...

Att mitt hjärta
för vänskapen
den ständigt glöder
så ifrån norr till söder
ja i hela Sveriges land
har jag tänkt knyta ihop
ett stickat vänskapsband

Ja ett, som går, som en glad rand
genom en halsduk ifrån mig till
mottagarens hand, men frågan är
om jag med det tänkta går i land...

I början av min resa jag nu är
bara ett jag hoppas på här...
Att min framfart inte stoppas
hellre då att nån fler idéen
tar till och av den ser till
att det ännu mer knoppas...

Då blir det ju fler ringar
och budskapet sig ännu bättre svingar
och tänk så gott ett sånt klingar










Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 474 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-08 15:13



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Jag förstår inte, jag kan inte förstå att jag har missat denna dikt, denna underbara som skrevs för länge sedan!

Tack min goa vän och hundra kramar!

Hälsa Lasse

Din vän Ted
2011-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt