Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resans mål



Inunder mig

finns du

kartan

som väcker

min reslust

Målet för

min själs

pilgrimsvandring.

Om jag får välja

väljer jag lågan

den oroligt

fladdrande.














Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-08 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans