Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärtat i handen,

hjärtat i handen
Jag håller hjärtat i handen.

Kryssar fingrarna. Kysser dig.
- Jag älskar dig.

Låt tystnaden säga sitt, älskade, älskade du.

Vi låter händerna visa oss vägen,
och vi slipper förklara oss. vi slipper skrika oss hesa.

Det enda vi behöver göra är att öppna ögonen.
Vi har ju varandra.
Det är ju vi.

När vi är ensamma,
när mörkret lägger sig som en dimma.
Och när skulden lägger sig som en tyngd, på våra axlar.
Så har vi varandra.


Så länge lögnen vilar,
brusar den inte upp.




Fri vers av Sophie Af Löfwing
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-08 20:43



Bookmark and Share


  dendärNadja
Fastnade speciellt för sista raderna. Fint!
2010-01-15

  Sophie Af Löfwing
hehe tack så mycket! :)
2010-01-10

  Rosen VIP
Hjärtat vilande i trygg hand...och att ha själen vilande mot någon...
står emot allt!
bra skrivet!
2010-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Sophie Af Löfwing
Sophie Af Löfwing