Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon annan, någon annanstans

Jag kan enkelt lova dig allt jag har
Just för
Det finns ingenting kvar

Jag är ingenting
Förutom ett skal
Av den jag en gång var

ingenting
Ingenting kommer att bli det
Vi två en gång var

Men du kan ta det som finns kvar
Min kropp
Och mina tunga andetag
När natten kommer

Förutom det finns det ingenting

Ingenting
Förutom ett tomt skal

Så ta det du kan
Och
Det du orkar

Men jag kommer aldrig
Aldrig
Bli den du vill att jag ska vara

För jag kommer aldrig
Aldrig älska
Så som jag älskade dig

Du kan skrapa på utan bäst du vill
Men det finns ingenting kvar
För jag
är inte den jag vill vara

Alla mina känslor,
Och mitt hjärta
Tillhör någon annan

Någon annan
Som finns någon annanstans




Fri vers av Sophie Af Löfwing
Läst 233 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-12-15 23:35



Bookmark and Share


  Robin V
Väldigt bra skrivet!
2015-12-15

  Katinka VIP
En text som får större betydelse. Gillar den.
2015-12-15

  S.A.I. Steve Lando VIP
stark och bra
2015-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Sophie Af Löfwing
Sophie Af Löfwing