Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

liv/två

du
får mig att känna mig levande
igen
jag älskar känslan du ger mig
just för att det var så länge sen

men jag kan inte komma ifrån känslan
av att jag känner mig
kvävd

så jag ber dig att ta
några steg tillbaka

jag är rädd om dig så
försök att förstå
ju mer du försöker
desto mer springer jag ifrån.

jag vill bara ha dig inatt
nära, alldeles intill

i mörkret tycks det vara enklare att vara två
men så fort dimman lättar och dagen gryr
ber jag dig att gå.

jag vill inte minnas att det alltid har varit så,
kanske är det bara självkännedom,
väl medveten om att
jag inte kan dela mitt liv
med två.


jag
är
alldeles för svartvit för att det ska gå.










Fri vers av Sophie Af Löfwing
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-31 21:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar för att den är finstämd poesi. Vackert. Applåd ska du ha för den också!
2017-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Sophie Af Löfwing
Sophie Af Löfwing