Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en sista gång


jag sluter mina ögon
när du rör vid mig
ryser
fryser

kryssar mina fingrar bakom min rygg
när jag särar mina läppar
och yttrar orden
jag älskar dig, bara dig.

du värmer mig om natten
så att
huden blir varm
luften blir het

liksom kvävande

men aldrig
krävande

för du kunde varit vem som helst

för när du rör vid mig
så sluter jag mina ögon
så jag ska slippa se
att du inte är han


men visst är det tomt
liksom ensamt
och tomt

att ha en kärlek som inte riktigt känns

jag vill inte bli som han
och ljuga för någon ann

så håll om mig inatt
en sista gång
innan jag släpper dina händer
en sista gång




Fri vers av Sophie Af Löfwing
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-09 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sophie Af Löfwing
Sophie Af Löfwing