Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aldrig igen



jag gav dig mitt hjärta en gång
för längesen

och även fast
det har gått år så,
har du kvar det än.

jag vill så gärna kunna älska igen,
men du är kvar här, än

sättet du berörde mig,
sättet du rörde mig
ingenting kan mäta sig med dig,
än.

jag hoppas att kunna älska igen,
men
jag kommer aldrig älska någon
på det sättet som jag älskade dig
någonsin igen

för du,
gjorde sönder mig


jag kommer aldrig låta någon
komma innanför min dörr
någonsin igen










Fri vers av Sophie Af Löfwing
Läst 244 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-08-08 23:06



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
tragiskt att höra att du så sårad blivit utav någon som missgärnat ditt känsloliv så fatalt, men starkt samt bra nedskrivet.
2016-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Sophie Af Löfwing
Sophie Af Löfwing