Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina tankar går till "A touch of an angel" och hennes familj...


Tystnaden

Jag ser den
tystnadens gång
och ditt skratt
är svanarna i fjärran

när kommer ljusen
åter över vattnet?
vågorna vänder om
mot min ensamhet




Fri vers (Modernistisk dikt) av Fredrik Stillesjö
Läst 367 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-12-09 10:30



Bookmark and Share


  Anna*
Den är så vacker ♥
borde ge den till henne
eller tipsa om den i alla fall
Fint!
2009-12-11

  Bodil Sandberg
Värme och medkänsla strömmar här så fint Fredrik!!
2009-12-10

  walborg
Så varmt och fint skrivet, som alltid vännen!
2009-12-09

    sajo
Texten känns som vemod och saknad och jag tänker också på A touch of an angel" och hennes famil. Vågorna vänder om mot min ensamhet så väl du fångat detta, precis så kände jag då min far gick bort.

Jag stod ofta vid vattnet och blickade ut för att se och bara känna.
2009-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö