Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kl 10.10



Det gröna vinterlandskapet, suckar blött under en pastelgrå himmel. En himmel som ber om sovmorgon, håller kvar i nattmörkret för att få vila in i det sista. Lägger en dov skugga över vägar, kala träd och hustak.

Den 9e December och snön skiner i sin frånvaro.

Jag suckar djupt, i kaffedränkta lungor. Mina ögon kliar av överdosen jag fick av John Blund kvällen innan och det syre som strömmar, likt jämtländska forsar, ner i min söndergäspade strupe når inte ut tillräckligt fort till mina andfådda blodkroppar.

Ikonen 'you got mail' lyser gult nere i högra hörnet och jag ler när jag ser ditt namn lysa klart, i renaste rött.

En länk, en låt. Från dig till mig.

Jag sätter på mig hörlurarna, de kramar mjukt mina öron och musik fyller mina tankar. Mina tankar om dig.

Ryan Adams – Wonderwall

Jag suckar, djupt. Sötma porlar harmoniskt, trycker bort den trötta hinna som bäddat in mig från insidan och jag sluter ögonen. Andas. Lyssnar. Ler.

Öppnar upp ett nytt mail, ett svar på ditt. Börjar skriva.


Idag…

...saknar jag dig.

Idag längtar jag efter dig…

och idag…



… är jag kär i dig






Trycker ’send’.









Fri vers av Baystream
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-09 10:39



Bookmark and Share


  Hawk
...Att våga ge och att våga göra...
Go for it!
2009-12-10

  Vivere
håller tummarna...
2009-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream