Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar om min 30årspresent


En gåva i en gåva

På pappret stod det
du ska på resa
till vår huvudstad

Mer visste jag inte
nerverna gick på högvarv
så glad men ändå
for tankarna som yrvarv

En gåva i en gåva
upplevelsen
och presenten
var en minnespresent
jag aldrig
kunde ana
det värmde
och skapade
liv
i själen
på ett sätt
jag aldrig kunde ana






Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-09 12:11



Bookmark and Share


  Lady Alassa
Det är så vackert och förtröstansfullt det kan väl hända fler...
Det man längtar efter allra mest är ofta fördolt innerst i ens hjärta
tänk när nån kommer på det
och så får man... det är lyckans triumf
2009-12-09

  Ronny Berk
så väl berättat om minnesrik upplevelse; tacksamhet, en trevlig text med väl förmedlad känsla , ja !
2009-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson