Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I vintertid

Ser miljön
hör ljuden
känner tidens eko

drömmer mig bort
leker bland minnen
strävar efter mer

Ser sinnena klarnar
svaren jag sökt
finner ett svar
och må slutet på detta år
bli vad jag önskar
och början på nästa år
får åter ett leende

I vintertid
jag finner ro
men frågor
kräver svar
och tiden ska ge
mig
ro åter i min själ




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-09 12:15



Bookmark and Share


  poetryGirl
du skriver bra
vill du sätta in några dikter på min site, det kostar inget?

http://annalindberg919.ning.com

2009-12-29

  Ronny Berk
finstämd poesi; förmedlar mej känslor av års bokslut och nyårs framtids förhoppningar
2009-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson