Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lyssna gärna: http://open.spotify.com/track/31qNACH7nd93EmGfMD3BZh http://www.youtube.com/watch?v=1FQYkyZuv0s&feature=related ... och läs.


Skulpturera med kärlek



Jag vill skriva en dikt...
... som förklarar hur vacker du är


Med ord beskriva
dina blågrå ögon, i morgonljuset
när dom nyvaket ser in i mina


Forma med bokstäver
konturerna av din mun
som hemlighetsfullt vilar
under din nästipp


Klä i text
hur dina varma andetag
känns i min nacke
när du sover hos mig


Jag vill visa världen, i poesi
hur kreativ du är
och hur du får mig att le


Teckna med skrift
hur mitt hjärta slår
när du flätar mina fingrar
i dina




Men jag kan inte...
...för orden räcker inte till








Fri vers av Baystream
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-09 13:23



Bookmark and Share


  Vivere
...hoppas han läser den ;)
2009-12-09

  blaite
Tyckte orden räckte ganska bra iaf.
2009-12-09

  Uppfångad
Man når en gräns där ord inte räcker längre, oftast när det hade behövts som bäst.
Bra skrivet!
2009-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream