Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara några väl valda.......


"JulOrd !"

Mitt i den

Traditionella

Julstressen

kan det va´

värt att

stanna upp lite...

.......

titta under lupp lite



kanske minskar

pressen...........


---




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-09 14:48



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
--stressen så
man får till ord-
dressen lätt så
orden blir bra i
versen, så slipper
man kanske den
pärsen...
2009-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska