Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anna Kalleanka Stalledräng

Niklas Liten Advent

Barbro spiller glöggfest

 

Jag vet att rimmen sitter lite illa

och takten går i blandade turer men jag dansar vidare ändå..hihihi




Lucka 5 6 och 9 Ensam Anna söker

 

Anna ville byta ut deras dubbelsäng

hade ju haft Kalleankakul i den ett par år

men det gillade inte av mannen Niklas stalledräng

som tyckte om att sexa till det i gammalt utslitet resår

 

men en dag fick Anna nog och sängen åkte ut

hon köpte då en Barbro en söndag i Advent

en Ikea sa Niklas, och hotade med att göra slut

han ringde hem till Dagny som fick veta vad som hänt

 

men Nicke liten kom hit och spill

vi har glöggfest så det förslår

du kan sova i min säng om du vill

jag lovar att den har slitet resår

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Epione VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-09 15:25



Bookmark and Share


  Blåbäret
här rymdes det mycket!
men det är ju som så med hjärterum i stjärterum...eller hur det nu var :)
snyggt utspänt resår i raderna...
2009-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Epione
Epione VIP