Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den beslutsamma soldaten

Jag går in i striden
Skjuter för att döda
Ser hur människor bara faller ner som bowlingskäglor
Ser hur människor börjar att blöda
Ingen vacker syn
Men det gällde ju emellan dem och mig
Min fiende
Så trots allt det hemska som jag får se och uppleva så är det ingen mening att jag börjar att böla
Börjar att gråta
För det hjälper ingenting
Bättre att jag istället härdas i detta helvete som kallas för krig
Så nu gäller det att jag siktar rätt så att det inte blir jag som får bli till människoföda
Den som åker dit…….
Pang! Pang! Pang!

Ken Cassel
9/12-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 165 gånger
Publicerad 2009-12-09 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel