Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Empati!

Empati, vad är det för någonting?
Är det någonting som man kan käka och stilla sin hunger med eller är det någonting annat
I så fall vad?

Empati är när man känner någonting för någon annan
Hoppas att jag känner rätt nu
Suck!
Det här med empati får mig att alltid torka svetten ifrån pannan
Om jag är snäll nu emot någon så hoppas jag att den inte tar det emot mig, och lurar mig…….

Empati!

Ken Cassel
9/12-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-09 16:39



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Empati=Inlevelse-
förmåga! Sympati=
välvilllig förståelse
känsa av tillgivenhet!
Gott att Du är snäll
Alla Plus Till Dig!
***************
2009-12-09

  Larz Gustafsson VIP
Underskatta aldrig människans ondska.
2009-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel