Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett månvarv ett liv

Kalendern

räknar
dagar

månen

går sitt
varv

det är nymåne
och det är fullmåne


gryning

och solen
väcker alla

med sitt
ljus

dagar går
dagar kommer

åren
likaså

vänskap
förgyller

ger livet
en mening

men sårar
även i djupet

av mitt
hjärta.








Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 203 gånger
Publicerad 2009-12-09 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e