Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I hennes öra


Jag har fjärilar i min mage
det påminner om sommar

jag blundar och känner
dig på en blomster äng

och du vet jag svävar
högt på mjuka moln
för din skull




Fri vers (Prosapoesi) av Neal
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-09 20:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
DEN tycker jag att du ska ta med i diktsamlingen!
2009-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal