Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anarkia

Du gör mig så hög
jag medger att jag
missbrukar dig
tung
så tungt

ahh så elektrisk
och så total
du är den suveränaste
jag någonsin upplevt
bland neon ljus
och glitter

din kropp dina andetag
en himmelsk drog
som stjärnfall varje natt

Du gör mig så hög
jag medger att jag
missbrukar dig
tung
så tungt




Fri vers av Neal
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-09 22:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Är du rockmissbrukare, som jag?
2009-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal