Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här gången vill jag hälsa till de som ska forma framtidens skola..., de Utbildningsansvariga i Utbildningsdepartementet ..


"MINA JULKORT, 2009 ,Nr 7 "

Ni som sitter med Möjligheterna
att rätta till alla Svagheterna
att korrigera alla Missförhållanden
VARFÖR händer då inget ?

Barnen och Ungdomarna
FÖRLORAR i Kunskap
De hamnar i Vanmakt
och Utanförskap
De får Inga Arbeten
en Ondsint Spiral
VAR är, Era samveten (?)
Er Tystnad, Total !

Skolan "åker Störtlopp"
mot en "Lavin"
OM Ni Inte sätter Stopp
för denna "Manin" !

Hela Skolan ska Revolutioneras !
för att få SLUT på Kunskapsras !
ALLT måste "Reformeras"!
Annars går ALLT i Kras !

FUL JUL på Er , Utbildningsansvariga !

--




Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 152 gånger
Publicerad 2009-12-10 11:46



Bookmark and Share


  LassO
många generationer med såna...
2009-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska