Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bårder

I tusen och åter tusen nätter

var ögonen fästade i himlars hav

levde med var

i är

i tusen och åter tusen nätter

sömmade hon brudskrud

 

mönsterbårder framträdde vartefter

 

runt kjortelfåll tindrar

tusen gånger tusen

sjufalt stjärnsteg

 

hennes ansikte är vänt till kärleks lov




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-10 12:26



Bookmark and Share


  glittertindra
du skriver bilder så klänningen synes växa fram under händers arbete...
2009-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser