Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så länge lögnen vilar - brusar den inte upp

att älska är större - och jag omfamnar dina brister.
jag älskar med dem varje kväll.

vad är detta att ge upp - för en småsak?
jag dansar med besvikelsen,
jag torkar dina tårar.
jag hoppar, och faller
för kärleken
den är större än allt
-men jag krossas brutalt-

men så länge lögnen vilar - brusar den inte upp.
älskling.

& jag tänker bara att,
om du nu är så bra som jag hoppas -
så berättar du någon dag.

korsar mina fingrar,
hoppas
väntar.

jag älskar dig!

men om du, som många andra
ljuger & bedrar,
är du inte så svår att kasta bort.
jag är inte så blind,
som du verkar tro

men så länge lögnen vilar..




Fri vers av Sophie Af Löfwing
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-10 13:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sophie Af Löfwing
Sophie Af Löfwing