Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det lyser gråvitt vid grottans öppning


något slut ser jag inte




kartan visar
en prick långt borta
det talas om
snö
ishav

det är sent
jag hör det gröna stampandet

viskningar
en vinge i vitt fladdrar förbi

tystnad läggs till tystnad




Fri vers av Bo Bjelvehammar
Läst 471 gånger och applåderad av 15 personer
Utvald text
Publicerad 2009-12-10 13:21



Bookmark and Share


  Deva
tycker om det ordknappa men ändå alla nödvändiga ord för att beskriva bilderna som liknar drömmar..
2009-12-21

  anits VIP
Fina rader att läsa och
ta till sig
2009-12-10

  Epione VIP
Vackert och stillsamt.
2009-12-10

  En strimma av guld
Så fint skrivet och framför allt den sista delen.

"viskningar
en vinge i vitt fladdrar förbi

tystnad läggs till tystnad"
2009-12-10

    ej medlem längre
ja, det är vackert och säkert skrivet. njutbart!
2009-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Bo Bjelvehammar