Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

december 2009

så är det




Det är du

Låt dig njuta under mina händer

Stilla min mun

Sammanklibbade i fantasi

Min tanke når dig

Den måste

Vila i gallopen

Jag måste finna ro

Släcker lampan ensam

Men alltid bredvid

Du

Min längtan

En jävel inuti

Allt, vad som helst

Bara det är

Du




Fri vers av Lindsy
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-10 14:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy