Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En annorlunda "julinistisk juliad"


"Jultimatum Julerium !"

Jultimatum Julerium
av Glögg
kan bli delirium
Gran höggs av vem (?)
ett Mysterium (?)

Jultimatum Julerium
ett Glädjens
Momentum
23:e, ett väntrum

Jultimatum Julerium
Tindrande barnögon
juleljus och juleskum
lysande igenom
alla tysta rum

Jultimatum Julerium
cantare est spezio
salve,salve Sanktum
Calma et Credo

Jultimatum Julerium
man blir helt stum............

---










Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 213 gånger
Publicerad 2009-12-10 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska