Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att förskjuta obehagligheter


ta sänka

hon satte ett band
runt min arm
och jag började prata
om sill
om silverglitter
i halogenlljhus
hur det rinner
in över däck
hon kom med sprittussen
och nålen gick in i armen
och ännu mera sill
om känslan
av ett bra fiske
så var sänkan tagen
ett plåster
och jag hade pratat
bort något obehagligt
och en labbsyrra
stod och smålog
åt en fiskeskröna
och mörkret
föll utanför




Fri vers av tom boreland
Läst 292 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-12-10 20:18

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Tea Alex
Ja i vissa lägen kan man märka att man får till små trevliga pratstunder med människor man verkligen inte kan räkna med att man ska få det med...
2009-12-27

  Blåbäret
en sådan patient är det trevligt att ta prover på.... och att lyssna till
2009-12-10

  anits VIP
ja, det kan vara bra att prata bort sådana
obehagliheter, som at ta sänka, usch........
2009-12-10

  Ingela Svenson VIP
Ja du, att tala om sill är inte illa!
2009-12-10

  Catharina Edin VIP
Jag är nog lite konstig, för jag gillar att bli stucken! Tittar gärna på nålen när den åker in i armen -
2009-12-10
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland