Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fina tider.


tusen år från nu.



(med din
bortglömda lukt
i min näsa
kommer jag fortfarande ihåg när
din kropp gång på
gång vände sig
ut och in.
kommer jag fortfarande ihåg
dina drömmar om
rakbladsvassa ben
byggda av
plockepinn.)

att säga jag
älskar dig nu,
jag gjorde det då.
jag älskade dig
då, du vet
det bara är så.




Fri vers av inmeddiginålsögatkamel
Läst 78 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-10 20:53



Bookmark and Share


  Gunnel André VIP
Så mycket ömhet som väller ut ur dina rader! Fint!
2009-12-10
  > Nästa text
< Föregående

inmeddiginålsögatkamel