Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar


Bara finnas

Gå barfota i mitt eget inre rum
Där är stranden alldeles nära

Där Jag vill bara finnas
Där är ljuset strålande och lyser upp natten
Minnen är dofter som blandar sig med
ljuset och diset

Regndroppar ramar in varje minne mjukt
som ett levande fotografi

Där vill jag gå och bara andas




Fri vers av Maiah VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-10 22:39



Bookmark and Share


  oMareld
vackert, gillar ditt sätt att skriva
2009-12-12

  Näckrosen
Det låter härligt
2009-12-11

  witchblade
vacker dikt
2009-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP