Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig komma tillräckligt nära




Du är min kärlek

från insidan av ett fönster

Reflektionerna i morgonljuset

En spegelblank sanning

Öppna dig

Släpp ut rädslan

och släpp in Mig
















Bunden vers av Baystream
Läst 251 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-12-10 22:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hoppfullt och levande. Vacker dikt!
2009-12-12

  Popcorntankar
Enkel kärleks lektion, kanon!
2009-12-11

  witchblade
underbar dikt kommer läsa den flera gånger
2009-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream