Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanning och lögn


Att säga

sanningen

inför publik

var svårt.

Du levererade

med lätthet

dina lögner

till allmän beskådan.

När sanningen

hinner ikapp

lögnen

först då

står vi vid

lödningspunkten

mellan

sanning och osanning.

Det gäller

att driva saken

till sin spets.














Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 193 gånger
Publicerad 2009-12-10 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans