Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det räcker nu Aftonbladet, Expressen, Metro och så vidare

En Tiger hit och en Tiger dit
Nu får tidningarna allt ta och lägga ner
Vill inte läsa något mer
Det är inte intressant längre
Vi vet att alla om vid det här laget att Tigern har betett sig som ett riktigt svin
En människa full med testosteron
Satt på den ena efter den andra eftersom han har haft råd
Levt livets glada dagar
Men nu när allt har kommit fram till ytan om hans otrohetsaffärer får han stå där som ett fån
Han är en nolla
Men det räcker nu Aftonbladet, Expressen, Metro och så vidare
Har ni inga andra nyheter att komma med…….

Ken Cassel
11/12-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-11 08:20



Bookmark and Share


  anits VIP
Förstår inte att dom bara orkar skriva om allt skvaller, det måste finnas viktigare saker att låta läsaren ta del av, men det säljer väl inte så bra, själv hoppar jag skvallersidorna
2009-12-12

  Larz Gustafsson VIP
Håller fullständigt med!
Struntar blankt i Skogstigern och hans bravader.
Men problemet med Expressen och liknande blaskor är att de säljer lösnummer. De har inga prenumeranter att falla tillbaka på.
Så de har inte råd att vara seriösa.
Sverige skulle vara bättre utan alla dessa nonsenstidningar.
2009-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel