Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar dig fortfarande

Varje morgon som jag vaknar så ligger du där bredvid mig så vacker och söt
Älskar dig fortfarande
Älskar dig så mycket
Så älskling vad skulle jag göra utan dig
för det är när jag väcker dig som jag får se ditt vackra underbara morgonleende
Det som alltid gör min dag
Det som gör att jag kan uthärda ännu en dag skinandes strålandes glad
För så fort jag tänker på dig så ser jag dig ligga där i sängen sussandes så underbart söt
Så söt som bara du kan vara
Så i mitt hjärta har du en plats
En egen liten plats
Ett ganska så stort utrymme faktiskt
Så, så länge som jag lever kommer jag att förvara dig och se till att du är utom all fara…

Älskar dig fortfarande…..

Ken Cassel
11/12-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 252 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-11 09:18



Bookmark and Share


  Blåbäret
vilken skön förvissning...att grunden finns där och kärleken lever
2009-12-11

  lycksele
Sockersött. Rosenrött och ljusblått.
Och visst kan det så få vara i en text.
Men det här knappast en trovärdig skildring av kärlek. Vi vet att ett förhållande är oftast mera komplext än så. Med slitningar och missförstånd och problem. Men trots det en kärlek som kan hålla.
En sån skildring kan bli mycket starkare. Att trots en hård verklighet kärleken till varandra kan hållas vid liv.
2009-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel