Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om tristesxens bojor och en tillfällig befrielse


tänk

om det enda
jag har är
min kropp

tänk
om det inte
finns några

drömmar
eller minnen
kvar

tänk
om jag bara
sitter kvar

i åldrandets
långsamma
kvicksand

tänk
om jag bara
kunde

få lite styrka
i liderlighetens
kyrka




Fri vers av Bengt VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-11 10:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP