Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
apropå Snille och smak


Den universella skönheten

Tänkte bara om
den utgår från tanken
om det gyllene snittet
Hur genialt är det inte?
Att det sköna
är den förutsägbara
ideala formen

Fast då mitt mått
är den närsynte betraktarens
är jag fri
att välja vad jag tycker
är skönt




Fri vers (Fri form) av Bengt VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-11 10:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP