Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SAAB

Det finns inga garantier för överlevnad för ingenting är riktigt säkert ännu
Så Saab ligger riktigt illa till
Är det någon här som vill köpa bilföretaget
Ta över det
Du kan få det för en struntsumma om du vill
Bara du ser till att jobben stannar kvar här i Trollhättan…..

Det finns inga garantier för överlevnad
Men inom snart så lär vi få svar om företaget Saab kommer att finnas kvar
eller om det nu skrotas
Företagsledningens dåliga försäljningslistor plus finanskrisen har gjort det alldeles för dyrt
Kanske vi inom ett par veckor redan får se om Saab har grävt sin egen grav, eller inte?
Vad tror du?

Själv så tror jag att det är färdig kört
Tyvärr
Men jag kan ha fel

Har själv ägt ett par Saab en gång i tiden
Det var inget större fel på dem
Men det var då det
Det var jätte längesedan……….

Ken Cassel
11/12-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 296 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-11 10:59



Bookmark and Share


  Christer Eriksson
O jag på i nämnd ordning, Hyrställningar – Alfa Laval – Wibe – Conventus – Örnvik och nu på Banverket Produktion som snart blir Infranord.

Jag tror också det är kört för Saab, kan tyckas som en tragedi för dom som jobbar där, men mer tycker jag en möjlighet att göra något annat.

Det är fina bilar.
2009-12-11

  Mr Lindemann VIP
Jobbade i Trollhättan på SAAB 1988 -1990
2009-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel