Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bojornas förgänglighet

Ack vem är
inte jag att veta
att allt är förgängligt

Förlorar man en
boja så finner
man snart en annan

tro, hopp och
kärlek
de bygger tillsammans

vårt bo
men starkast
av alla är kärleken

längtan efter
människan i mig
och i Dig

tycks aldrig
upphöra
människan är per se social

låt därför kärleken
lysa klarare än
förgängligheten

låt därför tankarna
om vå värld också bli
kärleksfulla






Fri vers (Fri form) av Bengt VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-11 11:12



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Fina rader om Vergänglichkeit, eller hur?!
Det är klart att kärleken måste få lysa upp våra liv med full kraft!
2009-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP