Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var det någon som tänkte på att fira Armistice förra månaden? (Första världskrigets slut)


Dagen efter

I dag är det
dagen efter
USA:s gullige
krigförande
President
Fick ta emot
vårt finaste fredspris
bara därför att
han är
gullig
och kanske
för att han
kommer att
göra något bra




Fri vers av Bengt VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-11 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP