Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...never say never, forever say forever...




Aforism: Var alltid för alltid; så får aldrig aldrig sin chans

***

man ska alltid säga alltid men...

skriv alltid dina memoarer dagligen;
så slipper högarna av minnen hopa sig

man ska aldrig säga aldrig men...

skriv aldrig dina meddelanden på skygglappar;
så slipper minnen av ymnigheten plåga dig

LPWJ 11/12/09




Övriga genrer (Aforism) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 480 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-12-11 14:34



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Ja, eller avsaknaden av dem
Tänkvärd text!
2009-12-11
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP