Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det känns så overkligt, när du inte är som förr. Så ont när ålderdomen förstör och jag vet att du när som helst kommer lämna mig här. Det kommer göra ondare än vad jag anar.


Dina sånger ekar i mitt bröst

Kramar din hand
och i bröstet andas
dina sånger

Så långt borta
är vår skog
fylld med kärlek

All lek du
skapade åt oss
och godis i en låda

En stor hemlighet
som vi värnade
om så väl.

Idag vet jag
att du är den
farmor jag vill bli

Den som gjorde
vardagen till det
roligaste vi visste.

Dina sånger
ekar i mitt bröst.




Fri vers av Matilda Linnéa Tinér
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-11 16:52



Bookmark and Share


  "Dempa"
Obeskrivligt fint!
2009-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Matilda Linnéa Tinér
Matilda Linnéa Tinér