Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

All denna luft



jag andas i ett godfucking tillstånd

lämnar en liten tår hur du mår

suger i mig allt och alla

skitsnack och patetiskt snack

hur jag egentligen mår

är du verkligen intresserad av det

fin
vin
rök
lök

som en svävande vild jävla oegentlighet
min närmsta vän
är lilla vidundret
som låter mig pissa

//

Frankenstein




Fri vers av Marvin
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-11 20:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
i allt det smutsiga finner jag det vackra och jag faller mig in i tanken .. det är vackert.. du är vacker...

orden är ett spel med känslan som spelplan..

må jag vara lätt berusad nu.. av livets trötta dagar..
men jag finner dig vacker..
helt enkelt..
2009-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin