Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dess ängars doft

jag lutar mig
mot dess nakenhet
mot dess sten
mot din nakna förlorande hud
det steg du tar mot mig
din totala egentlighet
mot en tröstlös själ
med tårar
så torra mot dess helvete
låt oss dansa
dess tyngre
av dess steg
vi vandra




Fri vers av Marvin
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-12 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin